Wil je graag rust in je hoofd maar je weet niet hoe? Wil je eindelijk van dat gepieker af en weer lekker slapen? Hoe lijkt het je om baas over je eigen brein te zijn en daardoor een zorgelozer leven te leiden? Dat kan! Gewoon vanuit je eigen huis.
Ik ben er om je te helpen.

5 daagse training: van nadenken naar omdenken.

**Nu tijdelijk voor maar 5 euro!!**

Antwoord jij "JA" op een of meer van onderstaande vragen?
 • Wil jij meer rust in je hoofd en daardoor minder spanning in je lijf maar mis je de kennis hoe je dit het beste aan kunt pakken?
 • Wil je graag leren hoe je baas over je eigen brein kunt worden?
 • Wil je lekkerder in je vel komen te zitten waardoor je hele leven meer glans krijgt? 
 • Wil jij werken aan het creëren van rust in je hoofd door een stukje mindfulness, ademhaling, meditatie en ontspanningsoefeningen te gaan toepassen in je leven?
 • Ben je bereid hier daadwerkelijk mee aan de slag te gaan zodat je ook daadwerkelijk resultaat gaat bereiken?
IS JOUW ANTWOORD "JA"...
dan is deze super training echt iets voor jou!
Claim Nu Jouw Deelname Tijdelijk Voor Maar 5 Euro
Uw gegevens worden niet gedeeld met derden
Rust-in-je-hoofd-expert
Annès Leferink
Mijn naam is Annès en ik heb lang gedacht dat het leven helemaal niet zo leuk was. Ik had veel last van stress en ben ooit in een flinke burn-out beland. Op enig moment was ik daar zó klaar mee dat ik hulp heb ingeschakeld om weer uit dat dal te klimmen. Toen ontdekte ik dat alles in mijn hoofd begon. Met mijn eigen gedachten maakte ik mijn
leven stressvol en mezelf ongelukkig. Als ik dat met mijn gedachten heb gedaan dan ben ik ook in staat om dit om te keren. En als ik dat kan dan kan jij dat ook.

Het resultaat: ik ben echt baas over mijn eigen brein geworden. Het leven is niet altijd leuk maar ik ga daar nu veel relaxter en ontspannen mee om. Ik ervaar een heerlijke rust in mijn hoofd en als de boel eens op zijn kop staat dan weet ik al heel snel die rust weer terug te vinden.

Ik heb daarvoor de nodige cursussen gevolgd en vooral ook door vallen en opstaan wijzer geworden. Het heeft mij best veel tijd en energie gekost om te ontdekken wat nu het beste werkt voor de lange termijn maar ook dat weet ik nu.

Inmiddels weet ik zoveel en heb ik, door het begeleiden van een heleboel mensen op weg naar die rust in hun hoofd, en eigen methode ontwikkeld. En die werkt.

Die werkt ook voor jou wanneer jij bereid bent om tijd en energie in jezelf te investeren. Die rust komt niet vanzelf. Daar moet je wel wat voor doen. Het grote voordeel is dat het helemaal niet ingewikkeld is. En loop je onverhoopt toch ergens tegen aan? Geen probleem. Dan help ik je gewoon weer verder op weg.
Deze training is online, je kunt dan ook volledig in je eigen tijd en vanuit huis deelnemen.

Voor maar 5 euro ontvang jij 5 dagen lang:
 • Je begint deze training met een persoonlijk video- of telefoongesprek. Daarin bespreken we wat jij nodig hebt om zo snel mogelijk uit te komen bij die rust in je hoofd.
 • Vervolgens ontvang je - iedere dag – 5 dagen lang – een e-mail waarin je gaat kennis maken met:
  * Mindfulness.
  * De kracht van je eigen ademhaling.
  * Meditatie en hoe eenvoudig dat is.
  * Echt ontspannen. 
 • Video met heldere uitleg + werkboek.
 • Een waardevolle begeleide meditatie voor ontspanning.
 • Direct toepasbare oefeningen waarmee je de rust in je hoofd kunt creëren.
 • Gratis abonnement op de zondagochtendmail.
 • Persoonlijke begeleiding en feedback wanneer je mij terug mailt met jouw ervaringen.
 • Een afsluitend persoonlijk video- of telefoongesprek waarin we bespreken wat je kunt doen om die bereikte rust in je hoofd een blijvertje te laten worden.

Wat anderen te zeggen hebben over Annès:

⭐⭐⭐⭐⭐

Jacqueline:

Ik had er geen idee van dat er zoveel verschillende manieren van mediteren bestaan. Dat was een openbaring. Ik heb met ​jouw begeleiding echt geleerd hoe ik mijn gedachten kan uitschakelen. Wat een rust.
​Annès is een heel rustig en open persoon die iedereen in haar waarde laat. Heel integer.

⭐⭐⭐⭐⭐

Rianne:

Annes is een prachtige en krachtige vrouw die je heel goed kan begeleiden, ondersteunen, en stimuleren in het vinden van jezelf en je rust en je mee kan nemen op een innerlijke reis. Wat je ook kiest bij haar, ik beveel het van harte aan! 💕

⭐⭐⭐⭐⭐

Hanneke:

​Baat het niet dan schaadt het niet" dacht ik toen ik mij opgaf voor ​een meditatiecursus. Na de 1e bijeenkomst wist ik dat ik helemaal op de goede plek was. Ik heb zoveel praktische handreikingen gekregen die ik nu toepas om rustig te blijven in ​stressvolle situaties.

⭐⭐⭐⭐⭐

Carola:

Hey topper, ik kan je niet vertellen hoe blij ik ben met alle tools die jij mij aangereikt hebt. Wat voel ik mij een completer mens hierdoor. Helemaal in deze situatie, als dit 2 jaar geleden was gebeurd dan was me het dak op de kop gevallen zo gejaagd was ik altijd, ik liet mij leven. Nu heb ik zelf de controle, ik leef, ik besta en vooral ik voel me goed. Deze tijdonthaast ik zelfs nog meer en de spreuk in jouw zondagmail, "wat je aandacht geeft groeit" klopt helemaal... focus op jezelf met de bijbehorende tools geeft echt rust in je hoofd....

Ik kan het dan ook iedereen aanraden. ❤️

⭐⭐⭐⭐⭐

Louise:

Rust in je hoofd - dat had ik nodig.. Annès was al een langere periode mijn 'meditatie-juf' en een fijn persoon om in mijn omgeving te hebben. Vorig jaar september waren mijn hoofd&gedachtes het niet meer eens met mijn hart&gevoelens. Ik was uit balans en had daar écht flink last van.

Eerst werd ik door de huisarts naar een psycholoog gestuurd. Daar zei ik netjes ja en amen, gaf ik de antwoorden die ik dacht die hij verwachtte.. dat hielp natuurlijk niet. 

Bij Annès kán ik niets anders zijn dan mijzelf. Zij hield mij spiegels voor, had begrip voor situaties, gaf mij moed en liefde. Zij liet mij voelen dat ik er mocht zijn, zoals ik ben. Daarnaast liet zij mij in vrij 'simpele' stappen zien waar ik stond in het proces van beter worden en weer in balans komen. Zij gaf mij hierin de regie, maar ik heb nooit het idee gehad dat ik dit alleen moest doen, of dat het zwaar was.
Zij tekende een stip aan de horizon die ik echt niet meer (over)zag en gaf mij het gevoel dat ik hier op mijn gemak, kracht en tempo zou komen. Zij ondersteunde waar nodig, gaf niet haar mening maar liet wel de gevolgen zien als ik verzaakte bepaalde gewoontes aan te pakken. Hierbij liet zij aan mij de keus.

In het begin zag ik Annès wekelijks en heel natuurlijk werd de periode tussen onze afspraken langer. In deze tussentijd was het aan mij om aan het werk te gaan met mijzelf en mijn gevoel en geweten. Aan het einde van een consult somden we samen mijn doelen of conclusies op en kon ik daar mee aan de slag.
Eén van mijn doelen was om alleen nog maar (waar mogelijk) keuzes voor mijzelf, te maken. "Word ik er gelukkig van?" moest ik mij dan afvragen. Hoe vaak was dan het antwoord: Nee.
Vanaf toen deed ik dan niet meer, wat ik eerder zonder na te denken wel had gedaan...
Dat is een grote omslag in mijn proces geweest, want oh wat deed ik veel voor een ander en liep ik mijzelf voorbij.

Ondertussen ben ik meditatie bij Annès blijven volgen en geniet ik van de groepsdynamiek, het weerzien van bekende gezichten en de gastvrijheid van Annès. Ik voel mij er een beetje kind aan huis.
Gek eigenlijk, in deze tijd van fitgirls en uiterlijk vertoon; men pocht er mee zoveel uren aan zichzelf te besteden d.m.v. hardlopen, make up, vrienden, etc. Terwijl het mooiste wat je kan laten zien is dat je aan je 'mind' werkt. 
Het zou haast logisch moeten zijn eens in de zoveel tijd even een APK'tje bij Annès te halen. Ik doe het in ieder geval wél, met heel veel liefde. 🌻🐸

⭐⭐⭐⭐⭐

Marian:

Ik ben bij Annes gekomen omdat ik er helemaal doorheen zat. Zowel geestelijk als lichamelijk was ik op, ik had geen energie meer om iets te kunnen doen. Via….via….ben ik bij haar gekomen en kon ik met mijn verhaal bij haar terecht. Ze heeft geluisterd en mij handvatten gegeven om mijn leven weer op de rit te krijgen. In het begin lag de nadruk vooral op het analyseren van verhalen en gevoelens. Wat is er allemaal gebeurd en welk effect heeft dit op mij gehad? Wat geeft mijn lichaam voor signalen af en hoe kan ik die herkennen? Belangrijker nog om er naar te leren luisteren en ze serieus te nemen. Kortom bewustwording van mijn eigen gedachten, gevoelens en handelingen. Stil staan bij mezelf en me niet op laten slokken door alle drukte en bedrijvigheid om me heen. Daar is Annes voor mij een hele goede leermeester en houvast in geweest. Door de gesprekken en begeleiding die ik van haar gekregen heb, heeft ze me bewust laten worden van mezelf en wie ik ben. Het is zeker niet altijd gemakkelijk geweest, maar door haar open en warme houding heb ik me altijd op mijn gemak gevoeld. Ze is bewust van haarzelf en doortastend in de gesprekken en oefeningen die we samen gedaan hebben. Die zo heerlijk praktisch waren en waar ik nu nog veel gebruik van maak. Ik heb door Annes een belangrijk groeiproces doorstaan en weer balans kunnen vinden om mijn leven weer vorm en inhoud te geven. Annes is zeer kundig en bedreven in de ondersteuning die ik van haar gehad heb.

Heel erg bedankt voor je steun, spiegel, luisterend oor en handvatten die je me gegeven hebt.

⭐⭐⭐⭐⭐

Sabine:

Toen ik begon aan de jaartraining was ik weleens wanhopig, had geen zin meer, wist het soms niet, was onrustig, was verdrietig. Tijdens de jaartraining heb ik wel geleerd om mijn rust te pakken. Ik ben weer gaan mediteren. Ik heb weer vertrouwen gekregen in het Universum, mijn spiritualiteit weer opgepakt. Ik ben weer van mezelf gaan houden(!).

Ik heb leren ademen; SAM – Stop-Adem-Moment. Op mijn werk moeten ze er soms om lachen maar het werkt wèl.
Ik heb zoveel geleerd, eigenlijk teveel om op te noemen of nu zo te beschrijven. Het allermooiste wat ik heb ontdekt is: wat is mijn droom? Mijn droom is rust, in mijn tuin, in mijn fijne huis, met de kinderen. Dat was een echte eye-opener voor mij. 

Wat jij voor mij betekent hebt: Ik ben voor de jaartraining bij psychologen geweest, ben overal geweest en ik heb nergens de rust gevonden. Soms val ik nog wel eens terug in oude patronen maar over het algemeen ben ik er goed in geslaagd om blijvend de rust in mijn hoofd te creëren. Ik kon jou altijd bellen. Jij wist altijd raad, zette mij weer met beide benen op de grond. Ik ben héél erg blij dat jij op mijn pad bent gekomen en dat ik deze jaartraining heb afgerond. Ik ben gewoon heel blij dat ik heb meegedaan aan deze training want ik heb mezelf weer gevonden.

Ben jij klaar om nu eindelijk, voorgoed, die rust in je hoofd te creëren die je zo verdient?
Grijp dan nu je kans en claim deze spectaculaire aanbieding, nu het nog kan! 

***IEDERE DAG MAAR 2 X 10 MINUTEN***

Copyright 2020 - Misty Dowling Media